• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь в обласному педагогічному марафоні до 100-річчя В.О. Сухомлинського

Участь в обласному педагогічному марафоні до 100-річчя В.О. Сухомлинського

2018-09-28

/Files/images/2.2.jpg

Учителі та учні нашого закладу взяли участь у завершальному етапі обласного педагогічного марафону, присвяченого 100-річчю з Дня народження В.О. Сухомлинського.

Після представлення учасників творчої локації Марафону педагоги та учні відвідали могилу В. О. Сухомлинського та вшанували його пам’ять. Далі розпочалася робота безпосередньо в локаціях та участь в екскурсіях у педагогічно-меморіальному музеї В. О Сухомлинського.

Директор Петренко Т.І. виступила у локації «Новий стиль управління: від моделі авторської школи В. О Сухомлинського до моделі Нової української школи» на тему: Подіумне представлення. Освітній маршрут на успіх. У своєму виступі вона ознайомила присутніх з моделлю профільного навчання нашого закладу. Своїм досвідом роботи у цьому напрямку поділилася вчитель трудового навчання Посунько О.А. та керівник гуртка «Абетка творчості» Надоша О.С.

Заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель початкових класів Левченко Т.П. провела майстер-клас «Педагогічні арабески», у якому показала шляхи вирішення проблеми використання творчої спадщини Великого педагога в сучасному освітньому середовищі./Files/images/2.9.jpg/Files/images/2.7.jpg/Files/images/2.3.jpg/Files/images/2.4.jpg/Files/images/2.6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 200